El rodet que està de moda: “Jade roller”

¿Què és el Jade Roller?

Forma part de la cultura de la bellesa China, i avui en dia s’ha fet famós i és l’accessori preferit de totes les instagramers de bellesa, assegurant per les xarxes socials que fa miracles.
Segurament hàgiu sentit a parlar dels rodets de jade com alternativa de la cura facial anti-envelliment.
A mi des del primer cop que ho vaig sentir i veure per Internet em va picar la curiositat ja que es una manera natural de cuidar la meva pell.
Encara que aparegui com un objecte de moda durat aquests dos últims anys, el jade roller té un origen mil·lenari que ja ho utilitzaven a la reialesa China a les seves grans rutines de bellesa i per eliminar l’energia negativa.

El jade roller fabricat de quars rosa, amatista i jade verd la seva gran utilitat es per fer un massatge a la pell del rostre.

La pedra ametista és un tranquil·litzant natural que bloqueja les energies ambientals negatives i ens centra emocionalment.

En canvi, el quars rosa diuen que està relacionat amb l’amor. És el millor sanador, allibera les penes i les emocions no expressades, alleuja el dolor interioritzat i sana les mancances.
Facilita el perdó i l’autoacceptació, invoca autoestima i confiança en un mateix.
El jade verd, està molt valorat a l’Orient, per el seu símbol de puresa, saviesa i serenitat. Relacionat amb el chakra del cor, amb l’amor i l’harmonia.
Es considera un mineral que proporciona calma i protecció.
Afavoreix la senació del equilibri del cos i ment.
Si creus en els grans poders energètics de les pedres precioses escolliràs el que més et convingui.

¿Quins beneficis té el Jade Roller?

Accelera el drenatge limfàtic, és a dir, ajuda a desinflar les àrees amb més tendència a acumular líquid de la cara, com les bosses sota els ulls. Es diu també que pot millorar la circulació sanguínia i la renovació cel·lular.

També pot ajudar a absorbir millor qualsevol crema o sèrum que apliquem i, a més, la temperatura de la pedra de jade és molt baixa. Per tant, ens trobem davant d’una eina que proporciona un massatge refrescant i efectiu.
Millora l’elasticitat de la pell i per això és ideal per reduir les arrugues i línies d’expressió, calmar les vermellors i allibera la tensió de manera natural.

Com utilitzar-lo i mantenir-lo?

Per veure els seus grans efectes és ideal utilitzar-lo una vegada el dia, per notar més els seus beneficis els pots posar a la nevera.

Per utilitzar-lo, simplement es tracta de fer el massatge sempre des del centre cap a fora i a baix i a dalt.
És molt important mantenir el rodet net i llest per a cada ús. Jo normalment el netejo amb una petita camussa de microfibra amb unes gotes d’alcohol de romaní o sinó amb aigua i sabó.

La meva experència amb el Jade Roller

A mi personalment m’encanta per poder relaxar tots els músculs de la cara, Per mi es una manera molt agradable de la meva rutina facial abans d’anar a dormir.


En general m’agrada fer servir el rodet fresc, com us comentava abans millor guardar-lo a la nevera, el faig servir a la nit després d’haver-me netejat bé la cara i haver-me aplicat les cremes. Com no només ajuda amb el massatge en si sinó que també fa que penetrin millor els productes.

No dubtis en provar el famós rodet “jade roller” i fes-te un auto-regal per començar a cuidar-te i mimar-te.

Deixa un comentari