Servei de Quiromassatge a Granollers

En què consisteix?

El quiromassatge consisteix en la manipulació dels teixits tous del cos, incloent músculs, teixits connectius, tendons, lligaments i articulacions. Ajuda a alleujar les molèsties associades amb el dia a dia. Rebre un massatge terapèutic té molts altres beneficis a més d’alleujar un dolor muscular. Un massatge pot proporcionar salut i benestar general a curt i a llarg termini el que, en definitiva, condueix a una vida més saludable i feliç.

Quins son els beneficis del quiromassatge?

  • Estimula la circulació sanguínia i limfàtica
  • Relaxa i estimula la musculatura
  • Elimina l’estrés
  • Oxigena la sang
  • Hidrata i reafirma la pell
  • Afavoreix la son i redueix el dolor
  • Ajuda a millorar l’aspecte de les cicatrius
  • Augmenta la temperatura de la pell
  • Millora el funcionament de les articulacions

Massatge descontracturant

Massatge enèrgic i profund per alleugerir tensions, disminuir l’estrès i aconseguir un estat de relaxació profunda. Es treballa el cos i els seus grups musculars amb manipulacions per incidir en aquelles zones amb més càrrega, alleujant-les per complet.

Massatge relaxant

És una tècnica recomanada per a estats de gran activitat mental, estrès, insomni, depressió i cansament. massatge que afavoreix el descans i descàrrega tensions acumulades.

Drenatge limfàtic manual

És una tècnica de massoteràpia que consisteix a aplicar massatges suaus sobre diferents zones del cos amb l’objectiu de millorar la circulació de la limfa i el sistema limfàtic. També ajuda a eliminar edemes i altres alteracions circulatòries.

Massatge circulatori

És una tècnica encarregada d’afavorir la qualitat del reg sanguini i limfàtic a l’organisme, d’aquesta manera ajudem a distribuir aquests líquids per tots els òrgans i teixits augmentant la quantitat de nutrients que arriben fins a ells. A més permet, que les substàncies tòxiques i de rebuig siguin eliminades.

Reflexologia podal

És una tècnica terapèutica basada en l’estimulació curativa de punts sobre els peus de, anomenats punts reflexos.
Es realitzen pressions de forma indirecta els òrgans, músculs i altres parts del cos per tractar multitud de problemes: com l’estrès, mal de cap, males digestions, ansietat, problemes circulatoris, problemes menstruals.

Massatge amb pindes aromàtiques

Aquesta teràpia es basa en la medicina ayurvédica. Són farcellets de tela fets artesanalment amb herbes aromàtiques. Es realitzen massatges que ens aporta una acció sedant, desintoxicant i hidratant per la pell.

Massatge amb canyes de bambú

Les canyes s’apliquen sobre el cos amb fermesa, fent-les lliscar suaument pel cos i rodant. És conegut pel seu gran poder per eliminar el greix corporal i de la cel·lulitis, a més de tenir un efecte relaxant, reduir la tensió i l’estrès.

Massatge per embarassades

Massatge per a mares recents o dones embarassades en el seu segon o tercer trimestre. El tractament aporta tranquil·litat i alleujament de dolors a l’esquena i cames durant aquest període en què el cos necessita una cura especial.

Massatge amb pedres calentes

Aquesta pràctica combina el massatge relaxant amb l’ús de pedres calentes, per transmetre una calor profund als músculs, juntament amb l’ús d’olis essencials, permet calmar el dolor en articulacions, alleujar tensions, augmentar la circulació i fomentar la relaxació i alleujar així, trastorns físics i emocionals.

Massatge craneo-facial

És un tipus de massatge que abarca la zona facial, les espatlles, el coll i el cap. Està indicat per persones amb la zona de les cervicals carregades, migranyes, estrès i tensions a la zona del coll.

El masaje es una de las artes más sutiles; y no es sólo cuestión de experiencia. Es más una cuestión de Amor

Osho