Serveis d’estètica a Granollers

Què us ofereixo?

Sentir-se bé és el resultat d’equilibrar ment, esperit, cos i ànima. Per això és important, dedicar-se temps per a una mateixa, per estar tranquil·la, per desconnectar i mimar-te. M’agradaria acompanyar-te i oferir-te el millor, t’apuntes?

Depilació amb cera calenta i tibia

La depilació amb cera és un dels millors tractaments per eliminar el pèl del teu cos per una llarga temporada. Farem que la teva experiència amb la cera sigui un moment de benestar, gràcies a l’ús de tècniques zero agressives.

Tractament anticel·lulític i reafirmant

Aquest tractament consisteix amb un massatge manual a la zona on predomina la celulitis (cuixes) i la zona de l’abdomen, utilitzant una sèrie de tècniques i maniobres adients per a la seva correcta eliminació i prevenció.

Manicura i pedicura

Ofereixo un servei de manicura i pedicura bàsic.
Eliminarem les cutícules, tallarem i llimarem les ungles, les hidratarem amb un bon massatge i podràs escollir entre una gran varietat de colors d’esmalts. Gaudiràs d’uns peus i mans radiants!

Neteja facial

És una tècnica encarregada d’afavorir la qualitat del reg sanguini i limfàtic a l’organisme, d’aquesta manera ajudem a distribuir aquests líquids per tots els òrgans i teixits augmentant la quantitat de nutrients que arriben fins a ells. A més permet, que les substàncies tòxiques i de rebuig siguin eliminades.

Exfoliació i hidratació

Aquest tractament serveix per eliminar les cèl·lules mortes que s’acumulen a la superfície de la pell, afavoreix el procés de renovació cel·lular, activa la microcirculació i el drenatge, en definitiva, aconsegueix que la nostre pell estigui més bonica, més lluminosa, més homogènia i més suau.